Age van der Meulen

Mijn naam is Age van der Meulen en ik ben sinds januari 2020 werkzaam bij Audiocom Dokkum. Toen ik op zoek was naar een baan wist ik eigenlijk niet zo goed waar ik moest beginnen met zoeken. Mijn vader wees mij er op dat ik iets met telefoons moest gaan doen, omdat ik toch altijd voor dat scherm gekluisterd zit. Jaren geleden heb ik mijn allereerste telefoon bij Audiocom gekocht dus dacht ik, laat ik daar eens langs gaan. Er werd mij gevraagd even een CV op te sturen en al snel werd ik uitgenodigd op gesprek. Na een fijn gesprek kon ik de volgende dag meteen al beginnen! Nu zijn we iets meer dan drie maanden verder en heb ik al veel geleerd van mijn collega’s.

Wat ik mooi vind aan het werken bij Audiocom is het kunnen helpen van mensen die opzoek zijn naar een nieuw abonnement of toestel. Tegenwoordig is het best lastig om zelf uit te zoeken welke telefoon en welk abonnement bij je past, simpelweg omdat het aanbod zo gigantisch is. Gelukkig hebben mijn collega’s en ik veel kennis over alle providers en kunnen daarom samen met u het beste abonnement en telefoon voor u uitzoeken zodat u tevreden de winkel kan verlaten.

WhatsApp chat