fbpx

Bureautoestel

Geen bureau is hetzelfde. Het ene bureau wordt iedere dag keurig opgeruimd en daar staat het bureautoestel misschien centraal. Terwijl aan het bureau van de slager altijd met natte handen de telefoon wordt opgepakt. En wat dacht u van bureaus die niet schoon te houden zijn, omdat ze in een industriële omgeving staan. Voor elk bureau heeft A-communicatie het passende bureautoestel. Voor elke gebruiker trouwens ook!

Mitel 6863 SIP Phone

De Mitel 6863 SIP Phone biedt de kwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde vormgeving die alleen Mitel kan leveren in een instapmodel telefoon en is perfect geschikt voor professionals bij normaal gebruik. Met deze draagbare, gebruikersvriendelijke telefoons, voorzien van rijke telefoniefuncties, uitgebreide opslagcapaciteit, voortreffelijke HD audio en geavanceerde aanpassingsopties, kunnen gebruikers gemakkelijk en betrouwbaar bellen en overal waar ze zijn geïnstalleerd profiteren van een uitzonderlijke gebruikerservaring.

Mitel 6865 SIP Phone

De telefoon heeft een uitstekende HD spraak- en audiokwaliteit, is eenvoudig te bedienen, biedt geavanceerde oproepbeheerfuncties (zoals gedeelde oproepweergave, Busy Lamp Field-functies, conferentiegesprek met 3 partijen, doorverbinden, wachtstand, parkeerstand, beantwoorden, intercom en omroepen) en ondersteuning voor maximaal 24 lijnen met een uitbreidingsmodule.

Dit alles maakt de Mitel 6865 SIP Phone tot een uitstekende keuze voor gebruikers die een betrouwbaar toestel wensen met optimale functionaliteit. Met een PoE klasse 2 classificatie is deze Mitel 6800 serie SIP-telefoon zowel energiezuinig als milieuvriendelijk.

Mitel 6867 SIP Phone

Deze functierijke en betaalbare SIP-telefoon, die geschikt is voor de huidige supersnelle netwerken en voldoet aan de hoogste eisen van zakelijk gebruik, biedt veeleisende gebruikers de mogelijkheid om hun gebruikerservaring af te stemmen op hun zakelijke behoeften en meest gebruikte functies. De Mitel 6867 SIP Phone met uitzonderlijke HD audio, geavanceerde oproepbeheerapplicaties en compatibiliteit met verschillende gespreksbeheerplatforms is een van de krachtigste, productiviteitsverhogende bureautelefoons die op de markt verkrijgbaar zijn.

Yealink T41S VoIP Phone

Elegante, compacte VoIP-telefoon voor elke werkplek; zeer intuïtief, eenvoudig en plezierig in het alledaags gebruik. Maximaal 6 SIP-accounts, headsetaansluiting en 2 x 10/100 LAN.

Yealink SIP-T48S

De Yealink SIP-T48S VoIP-telefoon is een van de topmodellen van Yealink. Het toestel ondersteunt 16 lijnen en is voorzien van een 7 inch touchscreen en 2 Gigabit LAN-poorten. Via de USB-poort kunt u het toestel eventueel uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB-opslagapparaat. De Yealink SIP-T48S is voorzien van een groot en helder LCD kleurenscherm van 7″ en is het absolute topmodel van YeaLink. Met 2 Gigabit ethernet aansluitingen, HD geluid en een headsetaansluiting is dit het perfecte toestel voor op kantoor. De luxe vormgeving en de mogelijkheid tot 16 SIP accounts maken deze VoIP telefoon uitermate geschikt voor gebruik op een receptiepost.

11 + 5 =