fbpx
Camerabewaking door Audiocom Dokkum

Audiocom, de partner in Camerabewaking

Met camerabewaking heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor deze dienst, zoals het verzamelen van bewijsmateriaal of het afschrikken van criminelen. Omdat niet iedere bewakingscamera geschikt is voor dezelfde doeleinden biedt Audiocom een breed assortiment aan verschillende soorten camerabewakingssystemen. We geven graag advies over het type camera, de wijze van bediening en alle andere aspecten die hierbij komen kijken.

JAN-FEB :

Audiocom's Donkere Dagen Offensief

Inbrekers grijpen de donkere herfst- en wintermaanden aan om vaker hun slag te slaan. In het donker zijn ze minder zichtbaar en kunnen zij gemakkelijker hun gang gaan dan bijvoorbeeld in de zomer. Vaak is er een piek aan inbraken zichtbaar voor de feestdagen. Daarom staan we bij Audiocom voor u klaar tijdens deze dagen.
Maak een afspraak bij u op locatie met Hille of Wilco.

Hoe wij werken

Installatie camerabeveiliging

Onze mogelijkheden

HD Bewakingscamera set

€699

2x HD Bewakingscamera
720p Resolutie
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie & montage
Inclusief montage materialen
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

Full-HD Bewakingscamera set

€899

2x HD Bewakingscamera
1080p Resolutie
Nog scherper beeld
Recorder met 1000 GB
Inclusief complete installatie & montage
Inclusief montage materialen
Bekijk de live beelden
Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
Push-melding
Dag en Nacht zicht
Bewegingsdetectie

Camerabewakingspakket

€34 per maand

HD Bewakingscameraset
Altijd beeld
2 IP dome infrarood camera’s
1 IP recorder
Montage

Met ons abonnement op veiligheid doe je geen investering vooraf, maar betaal je een vast bedrag per maand dat inclusief installatie, onderhoud, monitoring en service is. Een veilig gevoel is de gecertificeerde partner die de camerabeveiliging optimaal verzorgt.

Veelgestelde vragen camerabeveiliging

We bieden een ruim en uitgebreid assortiment camerabewakingsets aan. Hier treft u onze meeste verkochte sets aan. Dit zijn:

  • HD Bewakingscamera set
  • Full-HD Bewakingscamera set
  • Camerabewakingspakket per maand

In 90% van alle situaties en klantwensen raden wij de, HD Bewakingscamera set, oftewel de starterset aan. Dit is op basis van 25 jaar ervaring.

Het belangrijkste waar u rekening mee moet houden is dat de beveiligingscamera alleen uw eigen eigendommen mag registreren. Het huis, de tuin of het bedrijfspand van de buren mogen dus niet gefilmd worden. Dat geldt ook voor een openbare weg, de stoep of een parkeerplaats.
Wij helpen u graag de camera zo in te stellen dat deze alleen uw eigen bezittingen filmt en dus privacyproof filmt.

Wanneer het niet anders kan en het vermijden van de openbare weg niet mogelijk is, (uw voordeur grenst direct) aan de openbare weg) zorgen wij dat u de privacy van voorbijgangers zo min mogelijk schendt.
Informeer bij onze adviseurs naar alle regels en mogelijkheden.

Onze adviseurs stemt op locatie met u af wat u in beeld wilt brengen. Op basis hiervan brengen we een advies uit en installeren we de camera voor u.
Voor het bezoek van onze adviseur bij u op locatie betaalt u uiteraard niks. Informeer naar de mogelijkheden.

Wanneer de cameraset hangt en actief is ontvangt u van ons gratis (?) cameratoezicht stickers. Wij raden u aan om deze op de toegangsdeur te plakken.

Onze bewakingscamera’s nemen op wanneer er beweging gesignaleerd wordt. Is er bij uw bedrijfspand of woning veel beweging? Dan zal de camera veel beeld registreren.
De opnametijd van de camera, het totaal van alle opnamen op basis van bewegingsdetectie, uitgedrukt in uren, is twee tot drie weken. Dit is eenvoudig uit te breiden.

Bij onze starterset kunt u met nachtzicht 10 tot 15 meter kijken.

Ja, wij leveren ook cameratoezicht aan verenigingen van eigenaren (VvE’s) of stichtingen. Ook adviseren wij en begeleiden wij u met de aanpak en denken we mee in een passende oplossing binnen het gestelde budget.

Ja, dit is mogelijk met ons camerabewakingspakket per maand. U hoeft geen investering vooraf te doen, maar betaalt een vast bedrag per maand inclusief installatie, onderhoud, monitoring en service! Informeer naar de mogelijkheden.

De kijkhoek van onze camera’s is 110 graden. Dit is de standaard.

Om een camerasysteem na verloop van tijd goed te laten functioneren is het noodzakelijk om regelmatige controles uit te voeren. Audiocom biedt u een licentie en servicepakket aan waarbij we monitoren op afstand en 1 keer per jaar controles uitvoeren met betrekking tot de HDD van de recorder.
Zo bent u verzekerd dat er altijd beelden zijn wanneer u ze nodig bent!

Ook voeren we deze werkzaamheden uit:

  • Het bijstellen van lenzen
  • IR lds (nachtzicht) controleren
  • het up-to-date houden van de firmware

Door het up-to-date houden van de firmware bent u beschermd tegen hackpogingen van buitenaf en
blijft de live view app altijd optimaal werken.

Informeer naar de mogelijkheden van ons servicepakket.

alarm-op-de-muur-audiocom-dokkum
alarmsysteem-met-camera-voordeur-dokkum

Albert Heijn Dokkum

Ook bij Albert Heijn Dokkum verzorgde Audiocom de camerabewaking. Rondom het pand plaatsten we diverse camera’s, waarmee de supermarkt goed beveiligd is.

Maatwerk mogelijk

Wij leveren en monteren camerabewaking bij zowel consumenten als bedrijven. Het maandelijkse pakket is alleen mogelijk voor onze zakelijke klanten.
intercom-plaatsen-audiocom
bewegingssensor-audiocom
Team Audiocom Dokkum