Aanbieding camerabewaking

Aanbieding camerabewaking

Startset/aanbieding: HD Bewakingscamera set

De keuze voor een kwalitatieve en tevens scherp geprijsde bewakingscamera is enorm te noemen. Maar wat is voor uw locatie de beste en meest goedkope oplossing? Met meer dan 25 jaar ervaring in camerabewaking durven wij te stellen dat we een flinke ervaring hebben. Dat is de reden waarom we een starterset aanbieden. Deze set voldoet in 95% van alle situaties aan de gestelde (wettelijke) eisen én wensen van zowel particulieren als ondernemers. 
Omdat we het u graag eenvoudig maken is de set inclusief installatie, montage (materialen) en uitleg gewoon bij u op locatie. Informeer direct!

HD Bewakingscamera set


NU € 699

.

Met onze starterset bent u zonder moeite eenvoudig snel en een voudig voorzien van een compleet systeem. De set is inclusief de complete installatie bij u thuis of op de zaak, de montage materialen en uitleg.

– 2x HD Bewakingscamera
– 720p Resolutie
– Recorder met 1000 GB
– Inclusief complete installatie en montage
– Inclusief montage materialen
– Bekijk de live beelden
– Incl. Apps voor iOS, Windows en Android
– Push melding
– Dag en nacht zicht
– Bewegingsdetectie

Installatie camerabeveiliging
ronald-hille-installeren-camerabewaking-in-dokkum

Ook zij vertrouwen op onze camerabeveiliging

Uw partner in camerabewaking; Audiocom in Dokkum

Meer dan 25 jaar geleden startte Audiocom met mobiel en caraudio. In dezelfde winkel als nu, in de Keppelstraat in Dokkum maar met een heel ander assortiment. De naam Audiocom had ook vooral betrekking op het inbouwen en leveren van geluidsinstallaties in auto’s. De mobiele telefoon was nog niet aan zijn opmars begonnen. Dat groeide uit tot de moderne winkel van nu. Al snel volgde de vraag naar camerabeveiliging en kwalitatieve bewakingscamera’s. Tegenwoordig is dit een van onze vakgebieden waar we in uitblinken. Ons ervaren team geeft de klanten in onze regio een gevoel van veiligheid door onze beveiligingscamera’s. Het grote voordeel van dit team? Wij zijn altijd dichtbij en komen langs wanneer u ons nodig bent. 

intercom-plaatsen-audiocom
bewegingssensor-audiocom
Team Audiocom Dokkum
Meer info over deze aanbieding

Contactgegevens Audiocom 
Keppelstraat 13
9101 MT Dokkum
0519 – 220660
zakelijk@audiocom.nl

  • maandag     9:00–18:00
  • dinsdag        09:00–18:00
  • woensdag    09:00–18:00
  • donderdag   09:00–18:00
  • vrijdag          09:00–21:00
  • zaterdag       09:00–17:00
  • zondag         Gesloten