fbpx

Naast het mobiele abonnement en de alles-in-1 thuis oplossingen kun je nu ook bij Audiocom terecht voor voordelige energie. Wij werken samen met partijen zoals Nuon, Qurrent en EnergieFlex. Omdat wij net als met mobiel onafhankelijk zijn, kunnen wij per situatie de klant voorzien van de juiste aanbieding. Daarnaast laten energie leveranciers hun klanten slapen! Iedereen die er niet jaarlijks naar kijkt, betaalt het hoge tarief. De nieuwe tarieven liggen stukken lager, waardoor besparing bij 80% van de aanvragen mogelijk is. Wij horen vaak mensen zeggen: Nee, energie en overstappen is mij teveel gedoe, en stel je voor als het misgaat? Dit is de grootste vergissing die er is. Namelijk is het allemaal niet meer zo ingewikkeld. Een overstap van energie leverancier is in een paar stappen klaar.

Het belangrijkste is dat u goed wordt geïnformeerd over het nieuwe contract. Bent u contractvrij of heeft u nog een contract? Krijgt u een overstapboete en zo ja wordt deze gedekt door uw nieuwe leverancier? Daarnaast kan een consument nooit zonder stroom & gas komen, dit is in de wet vast gelegd. Kortom, er zijn veel redenen om de overstap te maken, maar alleen met vakkundig advies op maat. Wij bieden dit advies vrijblijvend. Naast dit waardevolle advies, zijn er vaak leuke acties te verzilveren met een nieuw pakket. Voorbeelden van de afgelopen tijd: Gratis Feyenoord shirt bij Qurrent, gratis tablet bij Nuon, sparen voor een groene wereld, etc. Daarnaast hebben wij altijd voor u de €100,- Audiocom korting. Bij het afsluiten krijgt u een bon waarmee u voor €100,- kunt winkelen bij Audiocom. Bijvoorbeeld leuk te combineren met een smartphone, smartwatch, Drone, beveiligingspakketten of andere gadgets.

Wij hopen dat u nu ook nieuwsgierig bent geworden naar uw bespaarmogelijkheden. U kunt via onderstaande contact gegevens met onze adviseurs een afspraak maken voor advies op maat. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom aan de Keppelstraat 15 te Dokkum. Indien u langs komt, graag een jaarnota meebrengen zodat we meteen kunnen vergelijken.

Audiocom B.V. Dokkum
Keppelstraat 15
info@audiocom.nl
0519-220660

 

Staat uw oplossing er (nog) niet bij?

Geen probleem! Neem contact met ons op of kom langs in ons business center.

Meer weten? Wij staan voor u klaar!

12 + 4 =