fbpx

KPN heeft aangegeven om in 2019 te stoppen met ISDN. Het ISDN netwerk is verouderd en tegenwoordig zijn er betere en goedkopere technieken zoals VoIP. Het stoppen met ISDN heeft consequenties voor bedrijven die nog gebruik maken van ISDN. Het is daarom van belang om actie te ondernemen. A-communicatie heeft de oplossing! In ons business center zijn we er goed op voorbereid.

KPN stopt met ISDN op 1 september 2019

KPN heeft inmiddels officieel aangegeven dat zij stoppen met enkelvoudige en meervoudige ISDN1/2 en meervoudige PSTN op 1 september 2019. Klanten van KPN die nu nog gebruik maken van ISDN moeten een alternatief vinden. A-communicatie biedt de oplossing! VoIP telefonie is het betere en bovendien goedkopere alternatief. Het verschilt natuurlijk per situatie wat de beste telefonie-oplossing is voor uw onderneming. We denken graag met u mee.

A-communicatie is uw KPN-winkel!

Het verdwijnen van ISDN heeft niet alleen invloed op uw telefonie. Veel apparatuur zoals de intercom en de frankeermachine maken gebruik van ISDN. Het is daarom van belang om advies in te winnen bij de overstap van ISDN naar VoIP. Vraag altijd advies op maat wanneer uw onderneming gebruik maakt van beveiligingssystemen of andere oplossingen die gebruik maken van ISDN. A-communicatie biedt daarom iedere vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 een speciaal KPN inloopspreekuur waar experts aanwezig zijn op dit gebied.

Wilt u liever dat we langskomen op locatie? Of advies op een ander moment? Laat het gerust weten via onderstaand formulier.

Stap nu over op VoIP | De eerste zes maanden cadeau

9 + 11 =

Direct contact

Wilt u contact met ons opnemen?
Kom langs in ons Telecombinatie business center aan de Keppelstraat in Dokkum, bel 0519-220660 of mail.

A-communicatie
Keppelstraat 13
9101 MT Dokkum
0519 – 220660
businesscenter@a-communicatie.nl