fbpx

Meerwaarde Audiocom

Service & meerwaarde Audiocom 
Waarom zou je onze winkel binnen stappen om je nieuwe abonnement of telefoon te kopen, en niet online? Hieronder de voordelen om langs te komen bij Audiocom.

1. Geen gedoe
Audiocom zet alle gegevens over van je oude toestel op je nieuwe telefoon, denk hierbij niet alleen aan de simkaart maar ook aan al uw contacten, applicaties, mail en foto’s. Daarnaast kunnen wij ook nog eens een back-up van uw toestel maken zodat uw gegevens nooit verloren gaan.

2. Binnenlopen bij problemen
Problemen met je abonnement zoals bijvoorbeeld een torenhoge telefoonrekening? Een ‘’shockbill’’ noemen we dat bij Audiocom en daar hebben we verschillende oplossingen voor. Wij zijn een servicepunt voor o.a. problemen met je toestel of abonnement.

3. Eigen reparatieservice
Je kunt wel door de grond zakken op het moment dat het gebeurt. In een split-seconde glijdt je telefoon uit je handen en dendert naar de grond. Nou gebeurde dat wel vaker, alleen deze keer is het echt mis. Het hele scherm van je telefoon in gruzelementen. En je was er nou juist zo aan gehecht. Audiocom heeft de oplossing. Een schermreparatie met originele onderdelen. Zo houdt je je garantie.

4. Kennis van zaken
Al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van telecom. Zijn er andere problemen met je toestel? Een extreem traag werkende telefoon, een luidspreker die het niet meer doet of iets heel anders? Audiocom heeft een eigen reparatieservice voor telefoons en tablets en personeel met kennis van zaken. Loop dus gerust even binnen in onze winkel aan de Keppelstraat met je telefoon! Deskundig en professioneel advies gegarandeerd.

5. Direct antwoord
Bij ons geen chatbots, dure 0900-nummers, keuzemenu’s of andere onmogelijkheden. Je loopt bij ons binnen en hebt direct antwoord op je vraag. Maar ook: je eventuele nieuwe telefoon even kunnen bekijken en vergelijken. Niet vanaf een plaatje, maar een echt exemplaar in je hand.