fbpx

Stinger en Target BluEye voor Porsche Panamera Turbo S

Deze fantastische Porsche Panamera Turbo S werd door Audiocom voorzien van meerdere handige apparatuur. Dit is niet alleen handig voor de bestuurder, maar ook voor de overige verkeersdeelnemers. Dit is wat we in onze werkplaats in Dokkum in de auto bouwden: 

Target BluEye
Eén van de meest voorkomende oorzaken van (ernstige) verkeersongelukken waarbij hulpdiensten betrokken zijn, is het niet zien/horen van naderende voorrangsvoertuigen met een gevaarlijke manoeuvre als reactie. Target Blu Eye helpt dit soort aanrijdingen te voorkomen door je tijdig te waarschuwen voor de naderende hulpdiensten inclusief de onopvallende surveillance voertuigen. Dankzij Target BluEye verhoog je dus de verkeersveiligheid voor alle betrokken verkeersdeelnemers.

Ritregistratie
Met de sluitende en controleerbare ritregistratie van Audiocom kunt u aantonen dat op op kalenderjaarbasis niet meer dan 500 privékilometers hebt gereden met uw bedrijfswagen. Daarnaast zijn er diverse (automatische) rapportages mogelijk, voorzien van het door de Belastingdienst vereiste Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Stinger Laser
Sinds 1 januari 2004 is het gebruik van een radardetector in Nederland officieel verboden. Stinger, fabrikant van flitsbeschermers, produceert echter nog altijd volledig legale apparaten. De Stinger VIP wordt in Nederland door onder andere Audiocom geleverd zonder de software die radardetectie mogelijk maakt. Via de Stinger website is vervolgens de juiste software te downloaden om hem te gebruiken op een plek waar detectie niet verboden is. Op die manier voldoet Stinger aan alle wettelijke bepalingen.