Wat is het probleem?

Vanaf 1 september 2019 is ISDN bij alle aanbieders gestopt. Dat klonk ooit ver weg, maar het is heel snel gegaan. Integrated Services Digital Network, kortweg ISDN, was destijds een innovatieve verbetering die het mogelijk maakte om tegelijkertijd te bellen en te internetten. Maar de ontwikkelingen gaan hard. Met de komst van breedband internet is ISDN niet meer de meest innovatieve manier van het inrichten van de telefooncentrale. Tijd om eens te onderzoeken waar bedrijven het beste op kunnen overstappen. Audiocom verteld u graag meer over de mogelijkheden van het alternatief. Voice over IP, kortweg VoIP is dit alternatief.

Wat betekent dit voor u?

ISDN was een relatieve dure manier om de telefooncentrale in te richten en er was relatief weinig mogelijk. In verhouding tot ISDN gaat VoIP ervoor zorgen dat telefonie goedkoper gaat worden. Daarnaast zijn de mogelijkheden eindeloos, denk bijvoorbeeld aan: wachtmuziek, sms berichten, presentielijst, groepsgesprekken, meeluisteren, keuzemenu, adresboek, belgroepen, bereikbaarheid rapportage, automatische gespreksopname en ga zo maar door. Dit is nog maar een kleine greep uit de talloze mogelijkheden die VoIP te bieden heeft. Het aantal bedrijven dat VoIP gebruikt groeit dan ook hard.

Wat kan Audiocom voor u betekenen?

Als grote leveranciers aankondigen te stoppen met het leveren van een dienst of een bepaald product is dat altijd even slikken. Wat zijn de vervolgstappen? Hoe werkt het overstappen? Waar moet u op letten? Dit zijn vragen waar Audiocom graag ondersteuning in biedt.


Daarnaast bieden we onze klanten een mogelijkheid om op een voordelige manier kennis te maken met VoIP, met behulp van onze fantastische actie:

Nu 6 maanden gratis!

Deze actie is geldig tot 30 november 2019.

 

Benieuwd naar onze oplossingen voor uw bedrijf?

Aangezien ieder bedrijf uniek is, is de desbetreffende oplossing afhankelijk van het soort bedrijf wat u heeft. Wij willen u daarom ook vragen om ons te vertellen wat voor soort bedrijf u heeft. Op deze manier kunnen wij u zo gericht mogelijk van dienst zijn.

Uw gegevens


WhatsApp chat