fbpx

Camerabeveiliging snel en zonder moeite geregeld

Meer dan 25 jaar

Met meer dan 25 jaar ervaring en een uitgebreid assortiment camerabewakingsets ben je verzekerd van een veilig gevoel.

Altijd dichtbij

Onze service ontvang je bij jou op de zaak, thuis of op locatie; we zijn altijd dichtbij. Of loop binnen in onze winkel in het centrum van Dokkum.

Zo geregeld

Zonder het internet af te hoeven speuren naar de juiste oplossing direct een passend advies. En de montage en installatie zijn zo geregeld!

Eigen serviceteam

Ons snelle en handige vakmannen staan voor je klaar en helpen je zodat jij je eigendommen met een gerust hart achter kunt laten.

Camerabeveiliging van Audiocom

Met camerabewaking heb je direct inzicht in alle activiteiten in en rondom jouw bedrijf of woning. Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor deze dienst, zoals het verzamelen van bewijsmateriaal of het afschrikken van criminelen.

Omdat niet iedere bewakingscamera geschikt is voor dezelfde doeleinden bieden we je daarom een breed assortiment aan verschillende soorten camerabewakingssystemen.

We geven graag advies over het type beveiligingscamera, de wijze van bediening en alle andere aspecten die hierbij komen kijken.

Het aantal woninginbraken in Noordoost Fryslân is vorig jaar ten opzichte van 2021 en 2022 gestegen, van 58 en 99 naar 129 in 2023. Deze stijging is vooral merkbaar tijdens de zomerperiode en rond de feestdagen in december, zo schrijft de politie in haar jaarcijfers. Deze stijging geldt voor heel Fryslân.
Lees het artikel van 14 maart 2024 op RTV NOF

Camerabeveiliging laten installeren

Dit is hoe we dat doen:

Camerabeveiliging kopen

Dit is hoe het werkt

Kosten camerabeveiliging

De mogelijkheden

Camerabeveiliging set in HD

Leasepakket

Vast bedrag p.m. + installatie, onderhoud & service
34 per maand
 • HD Bewakingscameraset
 • Altijd beeld
 • 2 IP dome infrarood camera’s
 • 1 IP recorder
 • Montage/onderhoud & service
Camerabeveiliging set in HD

HD pakket

Complete installatie + montage + montage materialen
699 incl. BTW
 • 2x HD Bewakingscamera
 • 720p Resolutie
 • Recorder met 1000 GB
 • Live beelden bekijken
 • Apps voor iOS/Windows/Android
 • Push meldingen
 • Dag en Nacht zicht
 • Bewegingsdetectie
Camerabeveiliging set in Full HD

Full-HD pakket

Complete installatie + montage + montage materialen
899 incl. BTW
 • 2x HD Bewakingscamera
 • 1080p Resolutie
  (met nog scherper beeld!)
 • Recorder met 1000 GB
 • Live beelden bekijken
 • Apps voor iOS/Windows/Android
 • Push meldingen
 • Dag en Nacht zicht
 • Bewegingsdetectie
Camerabeveiliging set in HD

XL pakket

Met 6 IP dome infrarood camera’s + installatie
2843 incl. BTW
 • Geschikt voor grotere bedrijven
 • 1080p Resolutie
  (met nog scherper beeld!)
 • 1 8 Kanaals IP recorder
 • Harde schijf met 2 Tb
 • 6 IP dome infrarood camera's

Beveiligingscamera's voor buiten

Als het gaat om beveiliging van jouw kantoor, stal of bedrijfspand is het van groot belang om ook aan de buitenzijde de beveiliging goed geregeld te hebben. Hier komen de beveiligingscamera’s voor buiten die Audiocom levert om de hoek kijken.
Met onze beveiligingscamera’s houd je altijd een oogje in het zeil, zelfs wanneer je even niet aanwezig bent. Houd bij het kiezen van een camera rekening met dat deze die bestand moet zijn tegen diverse weersomstandigheden en dat deze beschikt over nachtzicht. Win daarom advies in bij onze productspecialisten Hille en Wilco, dan ben je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt en dat jouw bedrijfspand optimaal beveiligd is. Dat geeft een veilig gevoel.

Installatie camerabeveiliging

Veelgestelde vragen camerabeveiliging

We bieden een ruim en uitgebreid assortiment camerabewakingsets aan. Hier treft u onze meeste verkochte sets aan. Dit zijn:

 • HD Bewakingscamera set
 • Full-HD Bewakingscamera set
 • Camerabewakingspakket per maand

In 90% van alle situaties en klantwensen raden wij de, HD Bewakingscamera set, oftewel de starterset aan. Dit is op basis van 25 jaar ervaring.

Het belangrijkste waar u rekening mee moet houden is dat de beveiligingscamera alleen uw eigen eigendommen mag registreren. Het huis, de tuin of het bedrijfspand van de buren mogen dus niet gefilmd worden. Dat geldt ook voor een openbare weg, de stoep of een parkeerplaats.
Wij helpen u graag de camera zo in te stellen dat deze alleen uw eigen bezittingen filmt en dus privacyproof filmt.

Wanneer het niet anders kan en het vermijden van de openbare weg niet mogelijk is, (uw voordeur grenst direct) aan de openbare weg) zorgen wij dat u de privacy van voorbijgangers zo min mogelijk schendt.
Informeer bij onze adviseurs naar alle regels en mogelijkheden.

Onze adviseurs stemt op locatie met u af wat u in beeld wilt brengen. Op basis hiervan brengen we een advies uit en installeren we de camera voor u.
Voor het bezoek van onze adviseur bij u op locatie betaalt u uiteraard niks. Informeer naar de mogelijkheden.

Wanneer de cameraset hangt en actief is ontvangt u van ons gratis (?) cameratoezicht stickers. Wij raden u aan om deze op de toegangsdeur te plakken.

Onze bewakingscamera’s nemen op wanneer er beweging gesignaleerd wordt. Is er bij uw bedrijfspand of woning veel beweging? Dan zal de camera veel beeld registreren.
De opnametijd van de camera, het totaal van alle opnamen op basis van bewegingsdetectie, uitgedrukt in uren, is twee tot drie weken. Dit is eenvoudig uit te breiden.

Bij onze starterset kunt u met nachtzicht 10 tot 15 meter kijken.

Ja, wij leveren ook cameratoezicht aan verenigingen van eigenaren (VvE’s) of stichtingen. Ook adviseren wij en begeleiden wij u met de aanpak en denken we mee in een passende oplossing binnen het gestelde budget.

Wifi beveiligingscamera’s bieden voordelen, maar er zijn ook nadelen waar je rekening mee moet houden moet worden. Wij leveren daarom géén draadloze beveiligingscamera’s en kiezen voor een optimale veiligheid.

1. Storingen: Wifi-verbindingen kunnen storingen ondervinden. Dit kan door interferentie van andere apparaten of door een slechte internetverbinding. Dit kan ervoor zorgen dat de camerabeveiliging niet goed werkt of dat de beelden van slechte kwaliteit zijn.

2. Kwetsbaarheid: Camerabeveiliging met wifi is zeer kwetsbaar voor hackpogingen. Als de beveiligingsinstellingen niet goed zijn ingesteld, kan een kwaadwillende toegang krijgen tot de camera en de beelden bekijken of manipuleren. Het is daarom belangrijk om de beveiligingsinstellingen van de wifi-camera goed in te stellen en regelmatig te controleren.

3. Kosten: Wifi-camera’s zijn over het algemeen duurder dan bekabelde beveiligingscamera’s omdat ze draadloos zijn en extra functies bieden, zoals cloudopslag. Dit kan een nadeel zijn voor bedrijven met een beperkt budget.

Ja, dit is mogelijk met ons camerabewakingspakket per maand. U hoeft geen investering vooraf te doen, maar betaalt een vast bedrag per maand inclusief installatie, onderhoud, monitoring en service! Informeer naar de mogelijkheden.

De kijkhoek van onze camera’s is 110 graden. Dit is de standaard.

Om een camerasysteem na verloop van tijd goed te laten functioneren is het noodzakelijk om regelmatige controles uit te voeren. Audiocom biedt u een licentie en servicepakket aan waarbij we monitoren op afstand en 1 keer per jaar controles uitvoeren met betrekking tot de HDD van de recorder.
Zo bent u verzekerd dat er altijd beelden zijn wanneer u ze nodig bent!

Ook voeren we deze werkzaamheden uit:

 • Het bijstellen van lenzen
 • IR lds (nachtzicht) controleren
 • het up-to-date houden van de firmware

Door het up-to-date houden van de firmware bent u beschermd tegen hackpogingen van buitenaf en
blijft de live view app altijd optimaal werken.

Informeer naar de mogelijkheden van ons servicepakket.

Kom langs in ons business center

Interesse?

Geen zin of tijd om zelf te speuren op internet naar de beste oplossing voor jouw situatie?
Een oriënterend gesprek met onze collega’s Hille of Wilco bij jou op locatie?
Laat je gegevens achter. Wij helpen je graag.

Interesse?

Geen zin of tijd om zelf te speuren op internet naar de beste oplossing voor jouw situatie?
Een oriënterend gesprek met onze collega’s Hille of Wilco bij jou op locatie?
Laat je gegevens achter. Wij helpen je graag.

Productspecialist Wilco

Productspecialist Hille