Camerabewaking

Met camerabewaking heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor deze dienst, zoals het verzamelen van bewijsmateriaal of het afschrikken van criminelen. Omdat niet iedere bewakingscamera geschikt is voor dezelfde doeleinden biedt Audiocom een breed assortiment aan verschillende soorten camerabewakingssystemen. We geven graag advies over het type camera, de wijze van bediening en alle andere aspecten die hierbij komen kijken.

Referenties

Albert Heijn Dokkum

Ook bij Albert Heijn Dokkum verzorgde Audiocom de camerabewaking. Rondom het pand plaatsten we diverse camera’s, waarmee de supermarkt goed beveiligd is.

KB Food & Drinks

Ook bij KB Food & Drinks verzorgde Audiocom de camerabewaking.

Particuliere camerabewaking

Uw huis beveiligen is nu voor iedereen mogelijk, dankzij camerabewaking van Audiocom. Met een IP Camera bent u altijd op de hoogte van bewegingen in en  om uw huis. Met de camerabeelden van goede kwaliteit en kristalheldere geluidopnames laat u zich niet verrassen door ongewenst bezoek.

Via uw smartphone kunt u alles in de gaten houden en zelfs de bezoeker toespreken, of dit nu uw huisdier of een insluiper is. U ontvangt een pushmelding als er iets is gespot. Sluit de camera aan via Wifi of een ethernetkabel en binnen 3 minuten is het systeem al volledig geïnstalleerd.

Meer weten?
Neem contact op met Hille via:
0519-220660 of vul het formulier in.

Camerabewaking nodig?

8 + 11 =

WhatsApp chat