fbpx

ICT

Totaalleverancier voor het MKB

In de loop der jaren heeft Audiocom zich ontwikkeld tot dé totaalleverancier voor het MKB. Wij zijn jouw experts op het gebied van automatiseringsoplossingen en ICT. Samen met jouw bedrijf en onze partners bieden wij een all-in-one pakket van diensten aan.
Of je nu op zoek bent naar top-notch hardware, geavanceerde softwareoplossingen, betrouwbare server monitoring, of naadloze back-updiensten, wij hebben het in huis. Dit alles tegen een voordelig, vast tarief. Jouw bedrijf verdient toch alleen het allerbeste? Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om jouw ICT.

Laat glasvezel aanleggen

Wil je moeiteloos streamen, razendsnel downloaden en naadloos communiceren? Dan is het tijd om te investeren in glasvezeltechnologie, en Audiocom staat klaar om jouw connectiviteitservaring te transformeren.
Wij begrijpen dat elke onderneming unieke eisen heeft. Daarom biedt Audiocom op maat gemaakte glasvezeloplossingen die passen bij jouw bedrijf. Of je nu een klein kantoor runt of een groot bedrijfspand hebt, onze experts zorgen voor een naadloze integratie die jouw bedrijf verder helot.

Support van Audiocom

Jouw PC, printer, java, Windows, e-mailprogramma’s en anti-virus pakket verdienen allemaal aandacht om optimaal te blijven presteren. Met onze managed monitoring en support zorgen we ervoor dat jouw PC en (email)server in topconditie blijven. Van Windows-updates tot programma-updates en het bijwerken van anti-viruspakketten, we hebben het allemaal in beheer. Ook nemen we de zorg voor netwerkprinters op ons, inclusief updates, verbindingen en het oplossen van printproblemen. Zo houd jij je handen vrij voor waar je echt goed in bent, en zorgen wij voor een vlekkeloze digitale ervaring. 

Bij ons staat jouw technologie centraal, zodat jij onbezorgd kunt blijven werken!

Team Audiocom Dokkum

Hulp nodig?

We staan voor je klaar

Heb je een vraag of loop je vast als het gaat om de ICT in jouw bedrijf? Je kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen of binnen te lopen in ons business center. 

Of laat je gegevens achter