fbpx

Reparaties

Smartphonereparatie specialist

Bij Audiocom staan we voor je klaar als het gaat om de reparatie van je smartphone. Of het nu gaat om een gebroken scherm of een ander probleem, wij zorgen voor de reparatie met originele onderdelen en de meest voordelige prijzen. Plan eenvoudig een afspraak in op het moment dat het jou het beste uitkomt. Bel ons of loop binnen in onze winkel aan de Keppelstraat in Dokkum.

Onderhoud en reparatie

Je voelt de grond onder je wegzakken op het moment suprême: je telefoon glipt in een flits uit je handen en stort naar beneden. Het scherm van je geliefde telefoon ligt nu in stukken. Balen, want je was er juist zo aan gehecht.

Wij hebben de oplossing: een schermreparatie voor jouw telefoon. Informeer naar de mogelijkheden.
Oplaadproblemen

Oplaadproblemen

Hangt jouw telefoon vaker aan de lader dan dat je hem gebruikt? Of erger nog: blijft het scherm helemaal zwart terwijl hij aan het opladen is? Opladen kan voor allerlei problemen zorgen, soms door het gebruik van goedkope, niet-originele opladers. Het kan ook zijn dat een flinke dosis stof de boosdoener is. Geen zorgen, bij Audiocom hebben we altijd een oplossing paraat!

Andere problemen met jouw telefoon?

Ervaar je andere problemen met je telefoon? Of het nu gaat om een extreem trage werking, een stille luidspreker, of iets totaal anders, bij Audiocom hebben we onze eigen reparatieservice voor zowel telefoons als tablets. Ons deskundige team staat voor je klaar met de benodigde kennis. Aarzel niet en stap gerust even binnen in onze winkel aan de Keppelstraat met je telefoon! We helpen je graag verder.

Onze reparaties brengen niet alleen je telefoon terug, maar ook je glimlach!

Laat van je horen

Wij wachten op jouw oproep

Direct je reparatie melden? Laat het hieronder weten en laat je gegevens achter. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.