fbpx

Smartphonereparatie specialist

Bij Audiocom zijn we gespecialiseerd in de reparatie van smartphones. Of het nu gaat om een kapot scherm of een ander probleem, we repareren je smartphone met originele onderdelen en de scherpste prijzen. Via de agenda hieronder kun je direct een afspraak inplannen op het moment dat het jou uitkomt. Heb je vragen? Bel ons gerust!

 

Schermreparatie Dokkum

Reparatie en onderhoud

Je kunt wel door de grond zakken op het moment dat het gebeurt. In een split-seconde glijdt je telefoon uit je handen en dendert naar de grond. Nou gebeurde dat wel vaker, alleen deze keer is het echt mis. Het hele scherm van je telefoon in gruzelementen. En je was er nou juist zo aan gehecht. Of: je telefoonabonnement loopt nog lang niet af, dus is het nog geen tijd voor een nieuwe. Geen probleem! Audiocom heeft de oplossing. Een schermreparatie voor bijvoorbeeld jou Samsung of Apple iPhone.

Daarom Audiocom:

– Apple authorised reseller
– Eigen technische dienst
– Smartphone specialist
– Kwaliteit schermreparaties
– 23 jaar ervaring
– Service

Officieel schade rapport nodig voor de verzekering? Dit is geen probleem bij Audiocom.

Oplaadproblemen

Ligt je telefoon langer aan je lader, dan in je hand? Of nog erger: blijft je scherm helemaal zwart wanneer deze aan je lader ligt? Er zijn tal van problemen met opladen op te noemen. Soms doordat je van die lekker goedkope, maar niet originele opladers gebruikt. Een andere kant het zo zijn dat de problemen worden veroorzaakt door een flinke pluk stof. Bij Audiocom weten we in ieder geval altijd een oplossing!

Andere problemen

Zijn er andere problemen met je telefoon? Een extreem traag werkende telefoon, een luidspreker die het niet meer doet of nog heel wat anders? Audiocom heeft een eigen reparatieservice voor telefoons en tablets en personeel met kennis van zaken. Loop dus gerust even binnen in onze winkel aan de Keppelstraat met je telefoon!

Tarieven

Vanaf:
Apple iPhone 5/5S/SE  € 35,-
Apple iPhone 6/6S € 49.-
Apple iPhone 7/8 en iPhone SE 2020 € 59.-
Apple iPhone XR € 140.-
Apple iPhone X € 175,-
Apple iPhone XS € 200,-
Apple iPhone 11 €150

Aanmelden telefoon voor reparatie

4 + 8 =