fbpx

Hierbij onze accessoire Vakantie TOP 5 voor uw Smartphone

‘’Audiocom vakantie accessoire tips top 5 voor uw Smartphone’’

 Bent u al klaar voor de vakantie? Vergeet dan niet onze tips door te lezen voordat u vertrekt. Wij van Audiocom hebben voor uitgezocht wat uw vakantie nog makkelijker maakt? Lees hieronder de 5 tips die wij voor u op een rijtje hebben gezet zodat u onbezorgd van uw vakantie kan genieten.

  • Powerbank

Met onze krachtige powerbank kan je snel en overal je telefoon opladen. Hij is gesch ikt voor elk type toestel met een Micro-USB aansluiting,

maar je kan ook je iPhone opladen als je een iPhone kabel gebruik

De 10.000 mAh Power Bank
laad je powerbank op via zonlicht of via de stroom.
Hierna kun je tot 10 KEER je Apple of Samsung opladen
onderweg.
Dual USB aansluiting, 1x SuperSnelle 2.1A output

€ 39,99

  • Snelle Autolader

Met de Autolader kunt u uw telefoon of tablet extra snel opladen in de auto via de 12V of 24V sigarettenaansteker.

Zo komt u onderweg nooit meer met een lege accu te zitten.

 Vergeet u niet voordat u op vakantie gaat een autolader op te halen bij Audiocom.

Deze autolader heeft maar liefst drie USB poorten. Hierbij krijgt u een ampère van maar liefst 2100 mA, 2000 mA of 1000 mA. Hiermee laad u uw smartphones en tablets super snel op!

€14.99

  • Excellent Backcover

Met de luxe Backcover krijgt uw toestel nog een mooiere afwerking. Daarnaast beschermt u uw toestel voor krassen, stoten, vuil en kleine valpartijen. Extra handig met 1 opbergvakje aan de achterzijde.

  • Screen protector

 

Met een glazen screenprotector is uw beeldscherm veilig voor krassen en stoten. Het echt glazen materiaal zorgt voor optimaal behoud van helderheid en kleuren van het touchscreen, en heeft een olie-afwerende laag tegen vingerafdrukken

 

  • Bluetooth Selfie-Stick

 

Met onze Bluetooth Selfie Stick worden al uw foto’s geweldige herinneringen en deelbare hoogtepunten die u direct kunt sturen naar vrienden en familie. Hoe vaak komt het voor dat u armlengte te kort komt, de positie niet helemaal optimaal is of uw beste vriend net niet helemaal op de foto staat. Dankzij de Selfie stick zult u hier geen last meer van hebben.

 

 

Kom langs bij Audiocom op de Keppelstraat 15 in Dokkum en krijg een gratis ‘’Erop uit’’ voucher, Hiermee krijgt u uw 2e kaartje GRATIS voor de leukste uitjes in Nederland.