fbpx

Energieleveranciers laten hun klanten slapen

Energiemaatschappijen zijn reactief op de markt bezig. Dit betekent dat energieleveranciers bestaande klanten laten zitten in hun huidige situatie, bestaande klanten worden niet actief benaderd voor een nieuw contract. Het is namelijk zo dat wanneer je een nieuw contract uitzoekt, je vele malen minder hoeft te betalen.

Daarom is dit het moment om hierin stappen te ondernemen. En waarom zou je dat niet liever bij je vertrouwde, lokale, technische Telecom specialist doen? Dat is toch veel betrouwbaarder en duidelijker dan een telefoongesprek met een onbekende persoon? Bovenstaand gewoon maar eens een paar argumenten om bij Audiocom langs te komen met uw jaarnota.

Wij, als medewerkers van Audiocom BV, zijn het laatste jaar enorm getraind in kennis, met name voor de energiemarkt hebben wij veel cursussen en trainingen gevolgd. Dit samen met inmiddels meer fijne klantervaringen levert een succesvol recept op.

Let op! het overstappen van energieleverancier is alleen  maar een administratieve wijziging.

Je kunt wettelijk gezien niet zonder stroom of gas komen. Dit maakt het extra aantrekkelijk, namelijk kun je dan in 15 minuten al een besparing realiseren zonder dat je er verder zorgen van hebt.

Wij zeggen: Consument word wakker en pak deze kans, de tarieven zijn nu nog laag

Besparingen tot €250,- zijn zeer gebruikelijk.

Tot snel op de Keppelstraat in Dokkum.

Aldert & Wilco