fbpx

Handsfree oplossingen

Soms is het lastig om aan een toestel vast te zitten. A-communicatie kent tal van mogelijkheden voor handsfree oplossingen. Een toestel waarmee u rond kunt lopen of wel een vast toestel met een handsfree set. Kom gerust de mogelijkheden proberen in onze winkel of vraag een gratis adviesgesprek aan bij u op kantoor.

Gigaset S650H PRO

De nieuwe draadloze Gigaset S650H PRO: deze handset past zich aan de behoefte van de proffesionele gebruikers. Deze telefoon combineert eigenschappen gewenst in zowel klassieke huistelefoons als ook proffesionele telefoons waardoor de Gigaset S650 H zich zonder moeite aan iedere situatie met grote flexibiliteit aan de eisen aanpast. Dankzij het grote TFT kleuren scherm van 1,8 inch kunt u gemakkelijk en overzichtelijk alle functies uitvoeren.De hands-free optie biedt een uitstekende audiokwaliteit waarmee u eenvoudig conferenties en andere taken tegelijkertijd uitvoert. De Bluetooth® ondersteunt functies zoals bijvoorbeeld, aansluiting van een headset, het synchroniseren van contacten vanaf een mac of Windows-pc, of zelfs vanaf uw smartphone of Tablet.

Gigaset SL750H PRO

De Gigaset SL750H combineert de functies en HD-audiokwaliteit van een DECT-handset met de slanke vormgeving van een moderne smartphone en is daarmee een superieur communicatieapparaat. Met zijn 2,4-inch TFT-display, gevoelige microfoon en 250 uur stand-by-tijd is de SL750H momenteel de kleinste DECT-handset van Gigaset pro om uw bedrijf mee naar een hoger plan te tillen.

Gigaset R650H PRO

De robuuste zakelijke telefoon Gigaset R650H PRO is spatwater- en stofbestendig. De schokvaste behuizing is gecertificeerd volgens de strikte IP65-norm. Het rubberen oppervlak zorgt voor de perfecte grip en de batterij gaat de hele dag mee. Daarmee maakt de Gigaset R650H PRO effectieve communicatie in elke uitdagende omgeving mogelijk.

Gigaset DECT Repeater

Voor grote bedrijfsterreinen of kantoren met meerdere verdiepingen is er de Gigaset DECT Repeater. Daarmee vergroot u uw dekkingsgebied snel, zonder in te boeten aan geluidskwaliteit of functies.

Jabra Engage 75 Stereo / Mono

Ontworpen als ‘s werelds krachtigste professionele, draadloze headsets.*

  • Toonaangevende draadloze prestaties en dichtheid.
  • Geavanceerde geluidsonderdrukkende microfoon voor kristalheldere gesprekken.
  • De hele dag lang te gebruiken en voorzien van in gesprek-lampje.

Jabra Pro 900 Duo / Mono

Draadloze headset-serie, speciaal ontworpen voor gebruik met alle toonaangevende bureautelefoon- en softphone-systemen.

  • Groot bereik – voer gesprekken tot 100 m van uw bureau vandaan
  • Geluid van wereldformaat – HD voice en geluidsonderdrukking
  • Gebruiksvriendelijk – Plug-and-play met een batterijduur van tot wel 12 uur

Jabra Biz 2400 II Duo en Mono

Jabra Biz 2400 II is een professionele, bedrade headset die een uitstekend geluid biedt aan beide kanten van het gesprek. 40% lichter dan vergelijkbare headsets, met super zachte kunstlederen hoofdband en oorkussentjes. Robuust dankzij de verstevigde kabel en een onbreekbare microfoonarm.

Jabra Biz 1500 Duo & Mono

De Jabra BIZ 1500 is een betaalbare professionele bedrade headset, gebouwd voor kostenbewuste contact centers. Met geluidsonderdrukkingstechnologie wordt achtergrondgeluid gereduceerd wat leidt tot een nog professionelere klantervaring tijdens elk gesprek.

4 + 8 =