fbpx

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Dankzij de smartphone bent u altijd bereikbaar voor uw collega’s en klanten. Maar er is tegenwoordig zoveel mogelijk met uw smartphone. Hoe zet u deze zakelijk het beste in? Haalt u het maximale uit uw abonnement? En bedrijfsbrede belbundels, hoe zit dat precies? Zakelijk mobiel bellen en internetten regelt u bij ons gemakkelijk en snel.

Abonnementen
Er is een legio aanbod aan mobiele abonnementen. Wat past het beste bij uw organisatie? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons kunt u kiezen uit diverse oplossingen van alle toonaangevende providers. Er is altijd een type abonnement wat past bij uw organisatie.

Smartphones
Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste smartphone te kiezen. Daarom staan wij voor u klaar om samen met u te kijken naar een oplossing die aansluit bij uw wensen. Zo weet u zeker dat u kiest voor een smartphone die past bij uw organisatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden!

Accessoires
Naast mobiele hardware en abonnement kunt u ook bij ons terecht voor de belangrijkste telefonieaccessoires. U vindt bij ons een breed assortiment aan onder andere beschermhoesjes, oplaadkabels en carkits.

De oplossing voor Regiomakelaardij

Gert Jan Nienhuis is eigenaar van Regiomakelaardij B.V. en al jaren klant bij Audiocom. Naast VoIP leveren wij inmiddels een breed scala aan diensten aan hun kantoor. “Als je eens wat roept bij Audiocom is dat binnen zeer korte tijd ook gerealiseerd, en zo werk ik zelf ook het liefst.”

Met een service abonnement op maat en een 24-uurs servicedienst, zorgen we ervoor dat de telecomdiensten die wij leveren, altijd optimaal functioneren.

Gert Jan Nienhuis

Eigenaar, Regiomakelaardij BV

Actuele ontwikkelingen

App voor bereikbaarheid

Bij AudiocomNL hoort natuurlijk ook een App. Deze app biedt extra controle en bereikbaarheid zowel het op vast als het mobiele nummer.  Zo kun je in de app bepalen op welk tijdstip en wanneer je bereikbaar bent en op welk nummer.  Daarnaast is het mogelijk om via de...

Lees meer

Onze diensten op een rij

Audiocom abonnementen algemeen
Audiocom abonnementen verlengen
Audiocom voip producten

Contactformulier mobiele telefonie

8 + 5 =

Telefoon: 0519 220 660 E-mail: zakelijk@audiocom.nl

Telefoon: 0519 220 660   E-mail: zakelijk@audiocom.nl