fbpx

20 jaar ervaring

In het huidige pand in de keppelstraat in Dokkum begonnen we op 1 oktober 1996 met mobiel en caraudio. In de afgelopen twintig jaar bouwden we een mooie geschiedenis op. Lees er meer over:

Topaanbieding

Apple iPhone SE 16GB
300 Minuten + 2500MB + 2500MB
5000 MB
Max 14,4 Mbps
300 belminuten
1300 sms’en
Toestel vanaf € 0.00
van €42,50 voor:
Direct bestellen

Audiocom

Automedia Event

De ontwikkelingen binnen de telecom en ict gaan razendsnel. Dat begrijpen wij bij Audiocom als geen ander. Op basis van uw huidige situatie geven wij u gratis en vrijblijvend advies op maat over uw mogelijkheden. Omdat wij alle grote netwerken aanbieden op gebied van telecom, internet en energie kunnen wij u volledig ontzorgen. Zo weet u zeker dat u een oplossing heeft die goed bij u past en heeft u hier vervolgens geen omkijken meer naar. Bovendien kunt u vaak kosten besparen.

Thuisoplossing

Je kent ons misschien vooral van mobiele telefonie, maar wist je dat we ook steeds meer oplossingen voor thuis hebben? Denk aan je vaste internet, energiecontract enzovoort.

Vacature smartphone specialist

Zoek jij de juiste smartphone bij de juiste klant?

Zoek jij:

 • een (bij)baan met groeimogelijkheden?
 • uitdaging tussen de nieuwste gadgets?
 • een plek waar je klanten helpt met het slimste advies?

Beantwoord je deze vragen met een Ja?
Ben je zaterdags beschikbaar en heb je naast school extra uren beschikbaar?

Dan hebben wij voor jou:

 • een flexibel werkrooster wat we aan jouw wensen kunnen aanpassen
 • een leuke job van altijd minimaal 20 uren per week (méér kan ook!)
 • nog leukere collega’s!
 • groei- en specialisatie mogelijkheden plus kans op een vast contract (informeer!)

Jouw werkzaamheden

In onze winkel aan de Keppelstraat 15 te Dokkum adviseer je onze klanten en help jij ze met een antwoord op de vragen die gesteld worden. Als je snapt wat de klant wenst kun je deze optimaal helpen met de meest geschikte oplossing. Het gaat om het beantwoorden van vragen aan de balie in onze winkel of telefonisch. Wanneer je vraag ontvangt van een zakelijke klant, dan springen je collega’s van Audiocom Zakelijk gewoon bij. In onze winkel bevind jij je tussen de nieuwste Samsung en Apple iPhones en alle accessoires die daarbij horen. Ervaring met deze producten is reuze handig maar affiniteit of is ook goed genoeg! Wanneer je onze klanten met een tevreden gevoel de winkel uit laat gaan zijn wij ook tevreden.

Hebben we je aandacht?

Een lang verhaal over functie-eisen is niet nodig vinden we. Hebben wij je interesse? Solliciteren is eenvoudig. Stuur Wilco een WhatsApp of mail hem:

Stuur WhatsApp

Stuur e-mail

 

Ken jij de juiste persoon?
Draag jij onze nieuwe collega aan? Dat waarderen we en daarom geven we Apple Airpods weg. Tag hem of haar in deze vacature op onze socials of stuur deze vacature door.

Camerabeveiliging zonder moeite geregeld

Zowel bij bedrijven als bij particulieren neemt de vraag camerabeveiliging toe. Steeds meer zorgen camera’s bij particulieren voor een gevoel van veiligheid en helpen ze bedrijven bij toezicht houden of worden ze ingezet ter preventie. Deze toename komt voornamelijk doordat deze producten van steeds betere kwaliteit zijn én steeds beter betaalbaar worden. Bovendien zijn zowel particulieren als bedrijven graag voorbereid, stel dat er iets gebeurt! Recent zagen we in Noardeast-Fryslân regio een stijging van het aantal inbraken. Dan zien we direct de vragen binnenkomen: “Welke bewakingscamera past bij mijn situatie?” of “Wat zijn de regels als het gaat om camerabewaking?” Daarom hebben we de veelgestelde vragen over camerabewaking verzameld.

Audiocom heeft een breed assortiment aan verschillende soorten camerabewakings-systemen en geeft graag advies over de verschillende types, wijze van bedienen, het onderhoudspakket en alle ander zaken die hierbij komen kijken. Productspecialist Hille Vonk vertelt over het ideale startpakket wat Audiocom aanbiedt: “We hebben een prachtige complete set met twee camera’s, een recorder met 1 TB opslagruimte die full HD beelden geeft welke live op de mobiele telefoon te volgen zijn. Deze set van €699,- heeft een uitermate goede kwaliteit en is eenvoudig uit te breiden met meerdere camera’s. Lees meer over camerabewaking aanbieding. Daarnaast adviseren we onze klanten ook een onderhoudspakket aan te schaffen waarbij we jaarlijks langskomen om te controleren of alles nog naar behoren werkt.  Zo geven we de klanten echt het gevoel dat de camerabewaking goed geregeld is.”.

De afgelopen periode heeft Audiocom in en rond Dokkum meerdere bedrijven geadviseerd op het gebied van camerabeveiliging. De Albert Heijn en restaurant KB Food&Drinks uit Dokkum, Beleef Lauwersoog en AnyTyme uit Veenwouden zijn inmiddels voorzien van camerasystemen welke door Audiocom zichtbaar en onzichtbaar zijn geïnstalleerd. “Wij kunnen heel vlot schakelen: komen graag langs om de situatie te inventariseren om vervolgens een plan te maken. Hierna komt onze installateur langs voor de montage en programmering. Onze 24-uurs servicedienst garandeert bovendien dat onze klanten op ieder moment snel geholpen worden, ook ’s avonds en in het weekend. Zo bieden wij complete oplossingen met volledige service om onze klanten te ontzorgen.” vertelt onze collega Hille Vonk.

Lees meer over ons assortiment, de veelgestelde vragen of de mogelijkheden van camerabewaking.
Tip: Bekijk ook onze tips over hoe u een inbraak kunt voorkomen.

Hoe voorkom je een inbraak – onze tips

Onlangs was in het nieuws te zien dat er een ware inbraakgolf gaande is in de regio Noordoost Friesland. Onder andere in Gytsjerk, Oentsjerk, Tytsjerk, Burgum, De Westereen, Kollum en Buitenpost werd de afgelopen tijd ingebroken. Een inbraak in je woning of bedrijfspand kan behoorlijk veel impact op je hebben. De materiële schade, het ontvreemden van geld of dure artikelen zijn al erg vervelend. Erger wordt het nog wanneer er spullen die je dierbaar zijn worden ontvreemd.  Een inbraak kan nog jarenlang gevolgen hebben op je gevoel van veiligheid. Dus voorkomen is beter dan genezen! Alhoewel er nooit 100% zekerheid te bieden is, zijn er wel een aantal maatregelen die je kunt nemen om een inbraak te voorkomen. Daarom delen we graag onze tips.

Tips om inbraak te voorkomen

Maak het inbrekers moeilijk

Voor veel inbrekers geldt dat hoe makkelijker zij een inbraak achten, hoe eerder zij ervoor zullen kiezen om ergens in te breken. Huizen met openstaande deuren, een touwtje dat uit de brievenbus hangt, een sleutel dat in een contact van een auto zit; de gelegenheid maakt de dief, zegt men wel eens. Het is dus zaak om het inbrekers niet te makkelijk te maken. Maar hoe doe je dat?

 • Voorzie je huis of bedrijf van goed hang- en sluitwerk. Als een deur of raam moeilijk open te breken is, zal het de inbreker wellicht teveel tijd kosten om bij jouw woning of pand naar binnen te gaan. Tijd is een risico voor een inbreker. Hoe langer hij bezig is, hoe meer kans dat hij betrapt wordt.
 • Sluit deuren en ramen als je niet thuis bent. Het klinkt zo simpel en dat is het ook, maar ga eens eerlijk bij jezelf na: doe jij altijd de deur op slot als je even naar de buurvrouw bent?
 • Een container onder een openstaand raam is vragen om moeilijkheden. Zorg ervoor dat je geen ‘opstapjes’ creëert rondom je woning of bedrijfspand.
 • Fotografeer je waardevolle spullen. Mocht er wel bij je ingebroken worden en jouw waardevolle spullen worden ontvreemd, dan is de opsporing van jouw spullen een stuk gemakkelijker als je bewijslast hebt dat het van jou is.
 • Zorg ervoor dat je huis bewoond lijkt, ook als je er niet bent. Op vakantie? Zorg met een tijdschakelaar dat ‘s avonds gedurende enige tijd een lamp binnen aanspringt. Vraag een buurjongen of hij zijn auto op jouw oprit wil parkeren. Laat iemand dagelijks de post uit je brievenbus halen en informeer je buren dat je een tijdje weg bent.
 • Verlicht je erf waar mogelijk.
 • Schaf camerabewaking aan. In veel gevallen heeft een beveiligingscamera alleen al een afschrikwekkend effect. Er is geen inbreker die graag de volgende dag op Facebook wil verschijnen. En mocht het hem nou niet afschrikken, dan heb je later altijd nog beelden waarmee je naar de politie kan. Camerabeelden helpen de politie bij het opsporen van de inbreker in kwestie.
 • Noteer gegevens van personen die je niet vertrouwt. Bijvoorbeeld kentekens van verdachte voertuigen, een signalement van iemand die je bij de buren rond het huis ziet lopen of een kleur van een auto. Hoe sneller je het opschrijft, hoe beter. Als je het niet opschrijft vervagen je herinneringen na verloop van tijd en kun je je afvragen wat nou ook alweer het kenteken was.

Wil je meer informatie over inbraakbeveiliging of onze producten en services? Neem contact op!

Fulltime allround adviseur


Audiocom is op zoek naar enthousiast nieuw talent om ons team te versterken en onze kwaliteit te waarborgen. Heb jij de oplossing voor de bereikbaarheid voor ondernemers uit Noord-Nederland? En kun je daarnaast ook klanten te woord staan die in onze winkel binnen komen lopen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Je werk bestaat uit het adviseren van klanten met allerlei vragen en ondertussen natuurlijk in te springen als jij een mooie commerciële kans ziet! Het gaat hierbij om de nieuwste Apple iPhones en Samsungs, maar ook aan onze andere ICT-oplossingen. Waar je kunt assisteer je ook bij Audiocom Zakelijk. Vele tientallen bedrijven werden door Audiocom Zakelijk voorzien van een passende oplossing. Van cameratoezicht bij een supermarkt, zakelijk abonnement voor een eenmanszaak tot complete netwerken bij MKB-bedrijven.

Ervaring in het werk is natuurlijk een voordeel maar niet vereist. Een goede omgang met mensen en een enthousiaste houding is belangrijker.

Functie-eisen:
– MBO werk- en denkniveau
– Commercieel inzicht
– Flexibel
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Minimaal 40 uren per week beschikbaar, ook op zaterdag

Solliciteren?
Stuur dan snel je C.V met foto naar Wilco Bruinsma, w.bruinsma@audiocomzakelijk.nl

Winkelmedewerker weekend

Audiocom is op zoek naar enthousiaste scholieren/studenten om ons team te versterken en onze kwaliteit te waarborgen. Krijg jij energie als je klanten te woord mag staan die in onze winkel binnen komen lopen? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Je werk bestaat uit het adviseren van klanten met allerlei vragen en ondertussen natuurlijk in te springen als jij een mooie commerciële kans ziet! Het gaat hierbij om de nieuwste Apple iPhones en Samsungs, maar ook al onze accessoires en andere producten. Ervaring in het werk is natuurlijk een voordeel maar niet vereist. Een goede omgang met mensen en een enthousiaste houding is belangrijker.

Functie-eisen:
– Commercieel inzicht
– Flexibel
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Gemiddeld 12 – 15 uur per week beschikbaar
– Iedere zaterdag beschikbaar

Solliciteren?
Stuur dan snel je C.V met foto naar Wilco Bruinsma op w.bruinsma@audiocomzakelijk.nl

Hygiënisch toetsenbord en muis!

Natuurlijk leveren wij ook toetsenborden en muizen in alle soorten en maten. Wij hebben bijvoorbeeld deze medische set geleverd bij een klant van ons. Deze set van Purekeys is makkelijk schoon te houden. Omdat er een vlakke toplaag over de accessoires zit, zijn er geen: naden, randen en gaten te vinden. Ondanks deze toplaag van siliconen is het toetsenbord niet minder comfortabel, onder deze laag bevinden zich de toetsen zoals u ze kent.

Op de muis bevindt zich geen scrollwheel die gebruikt wordt om heen en weer te scrollen over pagina’s, in plaats daarvan kunt u uw vinger bewegen over de vlakke rand tussen de muisknoppen. Ook hier bevinden zich geen randen en naden, om hygiëne te garanderen. Nog een groot pluspunt aan deze set is dat het toetsenbord is voorzien van een aparte ‘Clean’ toets. Deze Clean toets schakelt alle andere toetsen op het toetsenbord uit, zodat u nog meer gemak ervaart tijdens het schoonmaken. Volledig comfortabel en hygiënisch zijn de medische toetsenborden en muizen perfect voor onder andere tandartsen. Wilt u weten welke modellen er zijn en wat er mogelijk is met deze sets?

Hygiënisch toetsenbord

Bel/App ons op 0519-220660, of stuur een mail naar zakelijk@audiocom.nl

Wifi uitbreiding De Halve Maan

Afgelopen week hebben wij een uitbreiding uitgevoerd van de wifi opstelling bij restaurant De Halve Maan in Dokkum. Met twee nieuwe ubiquiti straalzenders en twee ubiquiti accespoints, is er ook op hun boot een goed wifi signaal.  Onze monteur heeft ervoor gezorgd dat klanten kunnen bestellen en afrekenen op de boot. Dit is natuurlijk niet alleen praktisch, maar ook efficïent en veilig, vooral in deze coronatijd.

Het restaurant hoopt in dit zomerseizoen de terrassen weer open te kunnen gooien, ze zijn in elk geval goed voorbereid. Wilt u weten wat er mogelijk is om uw wifi opstelling te verbeteren? U kunt contact met ons opnemen door te appen of te bellen met 0519-220660, of een mail te sturen naar zakelijk@audiocom.nl

Xelion koppelen met Whatsapp

Vanaf nu bestaat er de mogelijkheid om Xelion te koppelen met Whatsapp for business, geïntegreerd in uw crm-pakket. De hosted Xelion telefooncentrale synchroniseert automatisch met uw crm of erp pakket en door de nieuwe koppeling met Whatsapp is het zo mogelijk om alle klantinformatie op 1 handige verzamelplek te bewaren. Al uw: Telefoongesprekken (voice), emails (outlook) en whatsapp gesprekken, op klantniveau geordend. Met deze koppeling heeft u simpelweg alle communicatie bij de hand, te allen tijde.

Xelion koppelen met whatsapp
Gemakkelijk is het zeker, nooit meer hoeft u van device te wisselen of whatsapp op een andere manier in de gaten te houden. Is dit wat voor u? dan regelen wij dit graag!

Bel/App ons op 0519-220660, of stuur een mail naar zakelijk@audiocom.nl

Ons team

Maak kennis met Ymo, Wilco, Aldert en Hille. Ze stellen zich graag voor op deze pagina. 

Nieuwe Homepage

door | jan 31, 2017

Nieuwe Homepage

door | jan 31, 2017

Nieuwe Homepage

door | jan 31, 2017

1 + 5 =