fbpx

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Stinger, radar en laseralarmering

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sinds 1 januari 2004 is het gebruik van een radardetector in Nederland officieel verboden.
Stinger, fabrikant van flitsbeschermers, produceert echter nog altijd volledig legale apparaten.

De Stinger VIP wordt in Nederland geleverd zonder de software die radardetectie mogelijk maakt. Via de Stinger website is vervolgens de juiste software te downloaden om hem te gebruiken op een plek waar detectie niet verboden is. Op die manier voldoet Stinger aan alle wettelijke bepalingen. Het is ook mogelijk om de software met 1 druk op de knop te wissen, mocht u het ‘vergeten’ zijn.

Overdag ‘schiet’ een laserende agent bijna altijd op de kentekenplaat, ’s nachts en ’s avonds bijna altijd op een koplamp. Door de ogen juist te verdelen maken we de voorkant van de auto helemaal ‘dicht’. Aan de achterzijde werkt dit net zo.

– Full Service VIP Pakket, € 150,- per jaar
– Jaarlijkse Service aan huis of op kantoor
– Software update voor uw Stinger
– Software update voor uw Stinger HD Lasers
– Nieuwste Spotlist voor uw Stinger
– Controle van uw Laser ogen dmv Laser tester
– Doornemen persoonlijke configuratie (shield uptime, etc.)

Freedom Laser, Een gloednieuwe laser-bescherming. Het is het eerste product van Stinger dat als enige doel heeft om u te waarschuwen voor laserguns en laser gebaseerde Safety Signals. Freedom Laser is stand alone: hij heeft geen Card of VIP nodig om te werken.

logo-450px

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

https://youtu.be/gXowqw3y45Q

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

De LED display is wat je ervan verwacht: een LED, maar dan met een separaat knopje. Het is niet zozeer een design, als wel bedacht om bijna onzichtbaar te zijn in de cockpit van uw auto.

Het knopje kan geplaatst worden in nagenoeg elk uit-het-zicht plekje, zoals bijvoorbeeld een opbergvakje, terwijl de LED een anonieme locatie kan innemen bij de snelheidsmeter of geheel verborgen kan worden in een bestaande uitsparing in het dashboard. Deze interface optie verkiest bewust maximale onopvallendheid boven uitgebreide instellingsopties.

De strakke en kleine ontvanger van de Freedom Laser

€ 749,- inclusief montage, inclusief BTW.

Bestellen

De Fiber is maar 2,6 mm dik en daardoor vrijwel onzichtbaar

Optioneel:

Strip: De ingenieus ontworpen interface
strip-dashboard-3

Strip is een prachtig ontworpen plaatje dat drie, onzichtbare, touch-knoppen herbergt. Modern en scherp gesneden, klein en dun, bijzonder simpel en duidelijk in gebruik. Dit display is bedoeld om gezien en gevoeld te worden.

Met slechts 50 millimeter lengte en 5 millimeter dunte, past het vlekkeloos in elke high-end auto. Onopvallend en ingetogen in de stand-by stand, maar onmiskenbaar aanwezig bij het alarmeren, met opgelichte randen die duidelijke kleur-gecodeerde waarschuwingen geven.

Strip wordt standaard geleverd met een aparte speaker voor een heerlijk simpel ‘sprekend’ display. Pas met gemak de instellingen aan uw persoonlijke voorkeuren aan, eenvoudigweg door de Strip aan te raken en het rechttoe rechtaan, gesproken menu door te lopen.

Meerprijs € 100,-

available-laser-front-positions-123
Extra ogen voor meer bescherming

Per set receiver en ontvanger € 250,-

“Een lasergun is niks meer dan een piep”
1

Wilt u meer?

Stinger VIP
complete bescherming

vip-screen-radar-alert_int

Radar Alarmering – Waar toegestaan kan Stinger een radarcontrole vroegtijdig herkennen
Laser Alarmering  – Zelfs het type lasergun wordt herkend
Laser Shield – Desgewenst kan de Stinger een onzichtbaar lichtschild opwerpen
Spotlist Alarmering – Dankzij GPS wordt u gewaarschuwd voor vaste flitslokaties
Traject Controle Alarmering – Zodra uw gemiddelde snelheid de limiet overschrijdt wordt u gewaarschuwd
Policecheck – Niet elke meting wordt correct uitgevoerd, uw Stinger levert het bewijs
Safety Signals – Ontvangen van veiligheidssignalen bij scholen, wegwerkzaamheden, e.d.
Ritregistratie – Voor de fiscus een sluitende rittenregistratie

Functionaliteiten alleen beschikbaar waar toegestaan, laser functionaliteiten alleen met optionele Laser HD.

vip_landing_480px_int

Stiller dan ooit tevoren
Stinger’s unieke FalseListing platform maakt de VIP zo stil dat je zou kunnen denken dat je het geluid hebt uitgezet. Daarbij bevat de software ook diverse filtering mogelijkheden die valse signalen kunnen stoppen, voordat ze u als bestuurder lastig vallen. Met een accuratesse van 0,0001 GHz brengt de HD antenne meetnauwkeurigheid naar het extreme, meer accuratesse betekent minder vals alarm.

€ 2.499,-
inclusief montage, inclusief BTW.

Stempel_legaal
Waarom een radardetector verboden is en een Stinger niet

Bekijk de voorbeelden

[/et_pb_text][et_pb_gallery admin_label=”Galerij” gallery_ids=”945,946,947,948,949,950,951,952,953,954,955,956,957,958,959,960,961,962,963″ fullwidth=”on” show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” background_layout=”light” auto=”off” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]