fbpx

Radar en laserdetectie & Target Blu Eye

 

Onze oplossingen en de voordelen

Lasertrack Flare

 

Klik hier om alles te weten te komen
over de Lasertrack flare

 

Target Lasertrack Flare, €649,-

Hier ziet u de Lasertrack Flare. Dit is een perfecte combinatie tussen afstandsbediening en laserbescherming. Met de Lasertrack Flare kunt u alle merken electrische hekken en garagedeuren openen. Dit is echter niet het enigste wat de Lasertrack te bieden heeft. Deze is namelijk (waar toegestaan) ook uitgerust met accurate laserdetectie en bescherming. Bent u geïnterreseerd en wilt u meer weten? klik dan op de afbeelding hierboven. 

Target Blu-Eye

 

Klik hier om meer te weten te komen
over de Target Blu-Eye

 

Target Blu-Eye, €899,-

De target Blu-Eye is een detectiesysteem voor het Tetra C2000 signaal, wat alle hulpdienstvoertuigen uitzenden. Zo bent u te allen tijde op de hoogte als er een hulpdienstvoertuig nadert of in de buurt is. De Blu-Eye informeert over naderende hulpdienstvoertuigen middels een licht- en geluidssignaal, zo schrikt u nooit meer van een plotseling naderende ambulance. Dit is al indrukwekkend, maar het grootste voordeel hebben we nog niet eens genoemd. Klik op de afbeelding om meer te weten te komen over de Target Blu-Eye.

Stinger Freedom strip

 

Klik hier voor meer informatie over het
Stinger systeem en de Stinger Freedom strip

 

I.V.M. De vele nieuwe producten van Stinger zijn we deze pagina aan het vernieuwen. Voor meer info kunt u ons mailen op zakelijk@audiocom.nl

Stinger Freedom strip, €849,-

De stinger freedom strip is een toevoeging op het Stinger radar- en laserbeschermingssysteem. Deze strip kan onopvallend ingebouwd worden en tegelijkertijd niet te missen zijn bij het alarmeren. De strip heeft 3 onzichtbare touch-knoppen. De freedom strip komt met een aparte speaker voor simpele en duidelijke gesproken navigatie. Klik voor meer informatie op bovenstaande afbeelding.

Stinger radar- en laserdetectie

 

Klik hier voor alle informatie over het gehele Stinger systeem

 

I.V.M. De vele nieuwe producten van Stinger zijn we deze pagina aan het vernieuwen. Voor meer info kunt u ons mailen op zakelijk@audiocom.nl

Stinger radar en laserdetectie, €2399,-

Het Stinger radar- en laserdetectiesysteem is in het leven geroepen om te waarschuwen voor radardectie en laserdetectie. Het Stinger systeem wordt zonder de software geleverd, wat dit systeem 100% legaal maakt binnen en buiten Nederland. De Stinger biedt mogelijkheden als: Radar alarmering, spotlist alarmering, ritregistratie en nog veel meer. Voor meer informatie kunt u op de afbeelding klikken.

Contactformulier servicedesk

6 + 14 =

Telefoon: 0519 220 660 E-mail: zakelijk@audiocom.nl