Telefonie zakelijk

Mobiel bellen of bellen via uw internetverbinding (VoIP) regelt u gemakkelijk via Audiocom. We bieden een compleet communicatiepakket waarmee we altijd aansluiten bij uw persoonlijke behoeftes. Wij zijn onafhankelijk dealer van Vodafone, KPN, T-Mobile en hebben ook ons eigen netwerk audiocom_NL op basis van het premium KPN netwerk voor de zakelijke markt. Middels Xelion, Reach en Coligo maken we de mobiele smartphone onderdeel van een hosted telefooncentrale.

Uiteraard leveren wij smartphones, vaste telefoons, vergadertoestellen en hebben we veel accessoires direct op voorraad.

Meest gekozen abonnementen

  • Exclusief €179,- per jaar voor licenties/cloud/back-up/service-pakket

Zij gingen u voor

Contactformulier telefonie

8 + 2 =

Telefoon: 0519 220 660 E-mail: zakelijk@audiocom.nl

De oplossing voor Regiomakelaardij

De oplossing voor Auto Dijk in beeld

Actuele ontwikkelingen

App voor bereikbaarheid

Bij AudiocomNL hoort natuurlijk ook een App. Deze app biedt extra controle en bereikbaarheid zowel het op vast als het mobiele nummer.  Zo kun je in de app bepalen op welk tijdstip en wanneer je bereikbaar bent en op welk nummer.  Daarnaast is het mogelijk om via de...

Lees meer
Telefoon: 0519 220 660   E-mail: zakelijk@audiocom.nl

Telefonie particulier

Op basis van uw huidige situatie geven wij u gratis en vrijblijvend advies op maat over uw mogelijkheden. Omdat wij alle grote netwerken aanbieden, kunnen we ook echt onafhankelijk advies geven. Zo weet u zeker dat u een oplossing heeft die goed bij u past en heeft u hier vervolgens geen omkijken meer naar hebt.

WhatsApp chat