fbpx

Mobiele telefonie voor jou

Zoek je een nieuwe mobiele telefoon met een bijpassend abonnement? Ontdek alles wat Audiocom voor jou in petto heeft! We helpen je en maken het jou zo gemakkelijk mogelijk om de meest geschikte deal te vinden. In onze winkel aan de Keppelstraat kijken en vergelijken we samen zodat je altijd de beste aanbieding hebt die aansluit bij jouw wensen.

Of je nu je huidige abonnement wilt verlengen of alleen op zoek bent naar een sim-only abonnement, bij ons in de Keppelstraat ben je aan het juiste adres. We staan klaar om te helpen en jouw ideale telefoon en abonnement te vinden!

Meer dan 25 jaar

Met meer dan 25 jaar ervaring en een groot assortiment smartphones direct op voorraad leverbaar

Altijd dichtbij

Liever niet uren vergelijken of speuren op internet naar de beste deal? Loop gewoon binnen in onze winkel in het centrum van Dokkum.

Ook reparaties

Zit het even tegen met je mobiele telefoon? Een kapot scherm of een defect aan je accut? Wij repareren je telefoon in no-time. 

Mobiele telefonie voor jouw bedrijf

Dankzij je smartphone ben je altijd binnen handbereik voor je collega’s en klanten. Maar wist je dat er tegenwoordig zoveel meer mogelijk is met je smartphone op zakelijk gebied? Hoe haal je het maximale uit je abonnement en wat zijn de voordelen van bedrijfsbrede belbundels? Ontdek het beste in zakelijk mobiel bellen en internetten, en regel het eenvoudig en snel bij ons. Jouw optimale zakelijke connectiviteit begint met een bezoek aan ons business center.

Laat van je horen

Wij wachten op jouw oproep

Heb je een vraag of wil je weten wat de mogelijkheden voor jou persoonlijk of voor je bedrijf zijn?
De beste deals op dit moment? Je kunt ons eenvoudig bereiken door te bellen, binnen te lopen of door ons een DM te sturen via een social kanaal.

Of laat je gegevens achter