fbpx

Telefonie zakelijk

Mobiel bellen of bellen via uw internetverbinding (VoIP) regelt u gemakkelijk via Audiocom. We bieden een compleet communicatiepakket waarmee we altijd aansluiten bij uw persoonlijke behoeftes. Wij zijn onafhankelijk dealer van Vodafone, KPN, T-Mobile en hebben ook ons eigen netwerk audiocom_NL op basis van het premium KPN netwerk voor de zakelijke markt. Middels Xelion, Reach en Coligo maken we de mobiele smartphone onderdeel van een hosted telefooncentrale.

Uiteraard leveren wij smartphones, vaste telefoons, vergadertoestellen en hebben we veel accessoires direct op voorraad.

Meest gekozen abonnementen

  • Exclusief €179,- per jaar voor licenties/cloud/back-up/service-pakket

Zij gingen u voor

Contactformulier telefonie

4 + 7 =

Telefoon: 0519 220 660 E-mail: zakelijk@audiocom.nl

De oplossing voor Regiomakelaardij

De oplossing voor Auto Dijk in beeld

Actuele ontwikkelingen

App voor bereikbaarheid

Bij AudiocomNL hoort natuurlijk ook een App. Deze app biedt extra controle en bereikbaarheid zowel het op vast als het mobiele nummer.  Zo kun je in de app bepalen op welk tijdstip en wanneer je bereikbaar bent en op welk nummer.  Daarnaast is het mogelijk om via de...

Lees meer
Telefoon: 0519 220 660   E-mail: zakelijk@audiocom.nl

Telefonie consument

Wij kijken samen met u wat de beste deal is en wat het beste bij u past. Omdat wij alle grote netwerken aanbieden, kunnen wij ook echt onafhankelijk advies geven. Op deze manier weet u zeker dat u de beste deal heeft, en dat alles door ons wordt geregeld, van aansluiten en overstappen tot installatie. Op deze manier wordt u compleet ontzorgd. Daarnaast kunt u bij ons natuurlijk ook terecht als u een telefoon zonder abonnement wil kopen of een sim-only abonnement wil afsluiten. Daarvoor nodigen wij u van harte uit bij ons op de Keppelstraat in Dokkum of maak gemakkelijk een afspraak via whatsapp.

 

Toestel merken

Providers