Telefoons

Mobiele telefoons

We kunnen er anno 2017 niet meer zonder, immers bedienen we bijna alles met de smartphone. In de basis zijn telefoons natuurlijk bedoeld voor telefoongesprekken. Met ruim 20 jaar ervaring zeggen dat wij ons enorm verbazen over de uitbreidingen van een ‘’mobiel toestel’’.

Bij ons kun je kiezen uit een ruim assortiment. Zit jou toestel niet tussen onze aanbiedingen? We zijn dealer van alle netwerken en providers, en kunnen je juist adviseren inzake abonnementsvormen. Wanneer je kiest voor een aanschaf via Audiocom, kun je ook gebruik maken van de uitgebreide service van Audiocom. Daarnaast kunnen wij ervaringen met toestellen uitleggen, vertellen waarom je welk toestel nodig bent en vragen beantwoorden zoals: hoeveel GB opslag ben ik nodig? En welk abonnement past het beste bij mij? En in

Wij zijn Apple Authorized Reseller, bij alle merken bieden wij de bijbehorende garantievoorwaarden. Bij Audiocom koop je dus een smartphone met het juiste advies, de juiste garantievoorwaarden en met de beste service! Welkom in onze winkel, kun je je nieuwe toestel alvast in je hand houden!

WhatsApp chat