fbpx

De totaaloplossing voor Albert Heijn Dokkum

Bij Albert Heijn Dokkum vind je niet alleen de dagelijkse boodschappen voor een scherpe prijs, ook het breedste bijzondere assortiment van Dokkum is er te vinden. Nergens vind je zoveel biologische boodschappen, glutenvrije en melkvrije producten,

Albert Heijn Dokkum heeft daarnaast de meeste keus in vegetarisch en biedt ook nog eens veel producten uit de eigen streek. Dankzij de veelzijdige totaaloplossing van Audiocom is de winkel uitstekend bereikbaar en beveiligd.

Voor de winkel zag de totaaloplossing er als volgt uit:

Internetverbinding

We zorgden voor een goede internetverbinding in de winkel en het kantoor. Daarnaast brachten we een 4G-oplossing aan voor extra snelheid. Met 4G is het mogelijk om tot tien keer sneller data streamen, razendsnel browsen, facebooken en foto’s te uploaden. Daarnaast zorgden we WiFi-netwerken die optimaal functioneren in de winkel.

Smartphones

Audiocom biedt Albert Heijn een complete service voor de smartphones aan. Inclusief de juiste instellingen om de productief te laten zijn, ongeacht of hij de meeste tijd op kantoor of daarbuiten doorbrengt. Met een service abonnement op maat en een 24-uurs servicedienst, zorgen we bij Audiocom dat de telecomdiensten die wij leveren, altijd optimaal functioneren.

Voip telefonie

Er wordt heel wat afgebeld van en naar Albert Heijn Dokkum. Ook hier loopt het telefoonverkeer via de internetverbinding én de telefooncentrale wordt in de cloud gehost. Door deze flexibele oplossing konden we het systeem ook heel eenvoudig uitbreiden met een deurconnectie voor het AH Pick up point.

Camera systemen

Zowel binnen als buiten de Albert Heijn zijn door Audiocom camera’s geplaatst.Deze vorm van camerabeveiliging heeft meerdere doelen. Ze zorgen bij klanten voor een gevoel van veiligheid,helpen bij het houden van toezicht en worden ingezet ter preventie.

Ook op zoek naar een totaaloplossing?

1 + 3 =