fbpx

De totaaloplossing voor Beleef Lauwersoog

De 5-sterren ANWB Top camping van Beleef Lauwersoog mag zich een van de mooiste campings van Europa noemen. Beleef Lauwersoog is uniek de ligging te midden van Nationaal Park Lauwersmeer en aan Werelderfgoed Waddenzee, maar ook met de ruime, natuurlijke campingplaatsen waar voor iedereen een geschikte plek te vinden is. Een dynamisch bedrijf met gedreven mensen die er alles aan doen om van uw verblijf op Lauwersoog een mooie herinnering te maken.

Voor Beleef Lauwersoog zag de totaaloplossing er als volgt uit:

Internetverbinding

We zorgden voor een goede internetverbinding van restaurant Het Boze wijf, de supermarkt, receptie, camping, BMS service, en paviljoen de voormalige Noorman. Ook zorgden we voor uitstekend werkende Wifi-netwerken, en slagbomen schakelingen gekoppeld aan de juiste systemen.

Smartphones

Audiocom biedt Beleef Dokkum een complete service voor de smartphones aan, inclusief een 24-uursservice die reikt tot op de Waddenzee. Inclusief de juiste instellingen om de ondernemer productief te laten zijn, ongeacht of hij de meeste tijd op kantoor of daarbuiten doorbrengt. Ook voor onderweg zorgden we voor de juiste auto-oplossingen.

Voip telefonie

Er wordt heel wat afgebeld van en naar bijvoorbeeld de receptie van Beleef Lauwersoog. Daarom leverden we complete Voip telefonie, met voor de camping een telefoondienst schema. Voor alle bedrijven die onder de vlag van Beleef Lauwersoog vallen geldt dat we een 24/7-service bieden, waarbij altijd een beroep op Audiocom kan worden gedaan.

Camera systemen

Alle bedrijven van Beleef Lauwersoog zijn door Audiocom voorzien van camera’s.Deze vorm van camerabeveiliging heeft meerdere doelen. Ze zorgen bij klanten voor een gevoel van veiligheid, helpen bij het houden van toezicht en worden ingezet ter preventie.

Ook op zoek naar een totaaloplossing?

12 + 13 =