fbpx

De totaaloplossing voor Brouwerij Dockum

Op ambachtelijke en authentieke wijze brouwt Brouwerij Dockum traditionele bierstijlen zoals Herfstbok, Blond, Weizen en Tripel, maar ook opkomende bier stijlen zoals Stout en Gruitbier. Beleef een rondleiding en neem plaats tussen de koperen brouwketels voor een heerlijke proeverij. Kom alles te weten over het brouwproces én proef het heerlijke speciaalbier tijdens een Rondleiding & Proeverij.

Voor Brouwerij Dockum zag de totaaloplossing er alsvolgt uit:

Internetverbinding

We zorgden voor een goede internetverbinding in de winkel en het kantoor. Daarnaast brachten we een 4G-oplossing aan voor extra snelheid. Met 4G is het mogelijk om tot tien keer sneller data streamen, razendsnel browsen, facebooken en foto’s te uploaden. Daarnaast zorgden we WiFi-netwerken die optimaal functioneren in de Brouwerij en op het terras.

Smartphones

Audiocom biedt Brouwerij Dockum een complete service voor de smartphones aan. Met een service abonnement op maat en een 24-uurs servicedienst, zorgen we bij Audiocom dat de telecomdiensten die wij leveren, altijd optimaal functioneren.

Voip telefonie

Ook bij Brouwerij Dockum loopt het telefoonverkeer via de internetverbinding én de telefooncentrale wordt in de cloud gehost. Door deze flexibele oplossing konden we het systeem ook heel eenvoudig uitbreiden met een reserveringssysteem voor de tafels van het restaurant.

Ook op zoek naar een totaaloplossing?

13 + 6 =