fbpx

De totaaloplossing voor KB Food en Drinks

Bij KB Food en Drinks kun je heerlijk eten en drinken. KB Food & Drinks is een restaurant waarbij kwaliteit en gastvrijheid voorop staat. De vleesgerechten worden bereid op de Green Egg met vlees van slagerij Smit uit Ternaard. Bij KB kunt u terecht voor een lunch, diner, een hapje en een drankje of een glas wijn van onze uitgebreide kaart.

Het restaurant beschikt over een prachtige stadstuin, gelegen op het zuiden. De verwarming, vuurkorven en comfortabele zitplaatsen zorgen ervoor dat u hier het hele jaar door kan zitten, mooi weer of niet!

Voor KB Food en Drinks zag de totaaloplossing er alsvolgt uit:

Internetverbinding

We zorgden voor een goede internetverbinding in het restaurant. Daarnaast zorgden we voor WiFi-netwerken die optimaal functioneren in zowel het restaurant als buiten op het sfeervolle terras.

Smartphones

Audiocom biedt Albert Heijn een complete service voor de smartphones aan. Inclusief de juiste instellingen om de productief te laten zijn, ongeacht of hij de meeste tijd op kantoor of daarbuiten doorbrengt. Met een service abonnement op maat en een 24-uurs servicedienst, zorgen we bij Audiocom dat de telecomdiensten die wij leveren, altijd optimaal functioneren.

Voip telefonie

Ook bij KB Food en Drinks loopt het telefoonverkeer via de internetverbinding én de telefooncentrale wordt in de cloud gehost. Door deze flexibele oplossing konden we het systeem ook heel eenvoudig uitbreiden met een reserveringssysteem voor de tafels van het restaurant.

Camera systemen

Zowel binnen als buiten zijn door Audiocom camera’s geplaatst. Deze vorm van camerabeveiliging heeft meerdere doelen. Ze zorgen bij klanten voor een gevoel van veiligheid, helpen bij het houden van toezicht en worden ingezet ter preventie.

Ook op zoek naar een totaaloplossing?

3 + 13 =