fbpx

Vacature smartphone specialist

Zoek jij de juiste smartphone bij de juiste klant? Zoek jij een baan met groeimogelijkheden, een uitdaging tussen de nieuwste gadgets? En een plek waar je klanten helpt met het slimste advies? Wij zoeken aan smartphone specialist. Lees dan deze vacature.

Zoek jij de juiste smartphone bij de juiste klant?

Zoek jij:

  • een baan met groeimogelijkheden?
  • uitdaging tussen de nieuwste gadgets?
  • een plek waar je klanten helpt met het slimste advies?

Beantwoord je deze vragen met een Ja?
Ben je ook af en toe zaterdags beschikbaar?

Dan hebben wij voor jou:

  • een flexibel werkrooster wat we aan jouw wensen aanpassen
  • een job van altijd minimaal 20 uren per week (méér kan ook!)
  • nog leukere collega’s!
  • groei- en specialisatie mogelijkheden plus kans op een vast contract (informeer!)

Jouw werkzaamheden

In onze winkel aan de Keppelstraat 15 te Dokkum adviseer je onze klanten en help jij ze met een antwoord op de vragen die gesteld worden. Als je snapt wat de klant wenst kun je deze optimaal helpen met de meest geschikte oplossing. Het gaat om het beantwoorden van vragen aan de balie in onze winkel of telefonisch. Wanneer je vraag ontvangt van een zakelijke klant, dan springen je collega’s van Audiocom Zakelijk gewoon bij. In onze winkel bevind jij je tussen de nieuwste Samsung en Apple iPhones en alle accessoires die daarbij horen. Ervaring met deze producten is reuze handig maar affiniteit of is ook goed genoeg! Wanneer je onze klanten met een tevreden gevoel de winkel uit laat gaan zijn wij ook tevreden.

Hebben we je aandacht?

Een lang verhaal over functie-eisen is niet nodig vinden we. Hebben wij je interesse? Solliciteren is eenvoudig. Stuur Wilco een WhatsApp of mail hem:

Stuur WhatsApp

Stuur e-mail

Ken jij de juiste persoon?
Draag jij onze nieuwe collega aan? Dat waarderen we en daarom geven we Apple Airpods weg. Tag hem of haar in deze vacature op onze socials of stuur deze vacature door.