fbpx

Vast en mobiel

Mobiel bellen of bellen via uw internetverbinding (VoIP) regelt u gemakkelijk via Audiocom. We bieden een compleet communicatiesysteem waarmee we altijd aansluiten bij uw persoonlijke behoeftes. Uiteraard leveren wij de smartphones en vaste telefoons, maar daarnaast richten we met Xelion uw complete bedrijfscommunicatie in. De diverse functionaliteiten zorgen ervoor dat u nog slimmer, sneller en goedkoper kunt werken.

Uw virtuele assistent
Xelion kunt u zien als een virtuele assistent, die als app geïnstalleerd wordt op uw smartphone, tablet en pc. Via deze gebruiksvriendelijke app legt u gemakkelijk contact met uw collega’s en klanten, zowel telefonisch als met een bericht of videoboodschap. Alle zakelijke contactgegevens slaat u gemakkelijk op en ook kunt u eenvoudig telefooncentralefuncties instellen, zoals een keuzemenu en wachtrij. Wilt u even niet bereikbaar zijn? Ook dat past u eenvoudig aan. Met Xelion kost communiceren minder tijd en worden er minder mobiele belkosten gemaakt. Dit levert u als bedrijf, naast veel gebruikersgemak, tijd en geld op!

Onze in eigen beheer ontwikkelde module zorgt voor een gegarandeerde bereikbaarheid, zelfs als de internetverbinding wegvalt. In geval van storingen, kunt u 24 uur per dag rekenen op onze servicelijn. U krijgt direct verbinding met een van onze deskundige medewerkers. Met Xelion kunt u diverse rapportages draaien met onder andere gebruikerskosten, wachttijden, gemiddelde gespreksduur en het aantal inkomende en uitgaande telefoongesprekken per dag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw bedrijf!

Bekijk de oplossing van Palsma Verzekeringen

Martijn Palsma is erkend MKB-adviseur en eigenaar van Palsma Verzekeringen in Dokkum. Hij was op zoek naar een oplossing waarbij hij met zijn mobiel kan bellen via zijn vaste telefoonnummer. “Ik vind het belangrijk dat er een vast nummer op onze website staat, maar tegelijkertijd ben ik veel onderweg en wil ik bereikbaar zijn voor mijn klanten. A-communicatie kwam met de perfecte oplossing.”

Met een serviceabonnement op maat en een 24-uurs servicedienst, zorgen we ervoor dat de telecomdiensten die wij leveren, altijd optimaal functioneren.

Martijn Palsma

Eigenaar, Palsma Verzekeringen

Voip pakket mobiel

1/maand
  • optimaal bereikbaar
  • 06 nummer
  • koppeling vast nummer
  • cloud telefooncetrale
  • Per jaar € 129,- voor licenties, cloud, back-up en 24/7 service

Contactformulier vast en mobiel

5 + 14 =