fbpx

Volgsysteem Viloc

Geef dieven geen kans; kies voor veiligheid van jouw kostbare spullen

Wil jij altijd weten waar jouw kostbare gereedschappen zich bevinden? Ben jij een verhuurder van materialen en wil je continu zicht houden op jouw producten? Goed nieuws! Bij Audiocom vind je de Viloc. Dit is een compacte, uiterst robuuste en waterdichte zender die je eenvoudig kunt monteren op bijna alle objecten. Uniek in Nederland is dat dit het eerste product is dat op grote schaal gebruikmaakt van het LoRa-netwerk.
De Viloc-tags communiceren moeiteloos hun positie via het Long Range Low Power-netwerk van KPN, LoRa. En dat vanaf slechts €4,- per maand. Blijf altijd op de hoogte en bescherm jouw waardevolle spullen met Viloc.

Ontmoet de Viloc Tag

De Viloc tag; jouw ideale metgezel voor het beveiligen van kostbare bezittingen!

Meer over de Viloc Tag

Met LoRa kunnen allerlei dingen met het internet praten zonder gebruik te hoeven maken van 3G of Wi-Fi. Het batterijverbruik is laag, het bereik is groot en de bandbreedte is beperkt. Oftewel: perfect voor het internet der dingen. LoRa staat voor long range en is een het is bedoeld voor apparatuur die niet constant een internetverbinding nodig heeft, maar wel af en toe wat data moet doorgeven. Het netwerk heeft een bereik van tussen de 2,5 en vijftien kilometer per mast. De internetsnelheid ligt tussen de 0,3 en 50 kbit/s en de accu gaat bijzonder lang mee.
Nadat Viloc is geplaatst op een object is de locatie terug te vinden in de app (beschikbaar voor Android en Apple) of in de portal. Voor een meer precieze locatiebepaling is het mogelijk de Viloc te combineren met een Basestation, een zogenaamde Logger (in bijvoorbeeld een bedrijfsauto of magazijn).
Formaat Viloc tag volgsysteem tracker

Eigenschappen Viloc

Interesse

Raak vanaf nu nooit meer materiaal kwijt met het volgsysteem van Viloc tags.
Laat je gegevens achter. Dan informeren wij je.