fbpx

Op zoek naar een Telecom / ICT oplossing?

De ontwikkelingen binnen de telecom en ict gaan razendsnel. Dat begrijpen wij bij Audiocom als geen ander. Op basis van uw huidige situatie geven wij u gratis en vrijblijvend advies op maat over uw mogelijkheden. Omdat wij alle grote netwerken aanbieden op gebied van telecom, internet en energie kunnen wij u volledig ontzorgen. Zo weet u zeker dat u een oplossing heeft die goed bij u past en heeft u hier vervolgens geen omkijken meer naar. Bovendien kunt u vaak kosten besparen.

Hieronder ziet u een overzicht van diensten waarmee we u van dienst kunnen zijn.

 

Wat kan Audiocom voor u betekenen?

VoIP telefonie

Tijd om eens te onderzoeken hoe u het best bereikbaar bent. Audiocom vertelt u graag meer over de mogelijkheden van het alternatief. Voice over IP, kortweg VoIP is dit alternatief.

Mobiele telefonie

We kunnen er anno 2017 niet meer zonder, immers bedienen we bijna alles met de smartphone. In de basis zijn telefoons natuurlijk bedoeld voor telefoongesprekken. Met ruim 20 jaar ervaring zeggen dat wij ons enorm verbazen over de uitbreidingen van een ‘’mobiel toestel’’.

Camera beveiliging

Met camerabewaking heeft u inzicht in alle activiteiten in en rondom uw bedrijf. Er zijn veel verschillende redenen om te kiezen voor deze dienst, zoals het verzamelen van bewijsmateriaal of het afschrikken van criminelen.

Auto oplossingen

Internetten, Applicaties downloaden zoals Netflix , Films en muziek via USB, SD luisteren of bekijken en insturen van een extra bron behoort tot de standaard. Internetten of TV kijken in de auto is binnenkort gewoon, doordat alle aanbieders van datanetwerken wettelijk de data moet standaardiseren in geheel Europa.

Staat uw oplossing er (nog) niet bij?

Geen probleem! Neem contact met ons op of kom langs in ons business center.