fbpx

Xelion koppelen met Whatsapp

Xelion koppelen met Whatsapp. Vanaf nu bestaat er de mogelijkheid om Xelion te koppelen met Whatsapp for business, geïntegreerd in uw crm-pakket. De hosted Xelion telefooncentrale synchroniseert automatisch met uw crm of erp pakket en door de nieuwe koppeling met Whatsapp is het zo mogelijk om alle klantinformatie op 1 handige verzamelplek te bewaren.

Vanaf nu bestaat er de mogelijkheid om Xelion te koppelen met Whatsapp for business, geïntegreerd in uw crm-pakket. De hosted Xelion telefooncentrale synchroniseert automatisch met uw crm of erp pakket en door de nieuwe koppeling met Whatsapp is het zo mogelijk om alle klantinformatie op 1 handige verzamelplek te bewaren. Al uw: Telefoongesprekken (voice), emails (outlook) en whatsapp gesprekken, op klantniveau geordend. Met deze koppeling heeft u simpelweg alle communicatie bij de hand, te allen tijde.

Xelion koppelen met whatsapp
Gemakkelijk is het zeker, nooit meer hoeft u van device te wisselen of whatsapp op een andere manier in de gaten te houden. Is dit wat voor u? dan regelen wij dit graag!

Bel/App ons op 0519-220660, of stuur een mail naar zakelijk@audiocom.nl